Ei anneta periksi vaan tartutaan tekoihin

Suomalaiset ovat vuosikymmenien aikana kohdanneet monia haasteita, niin henkilökohtaisessa elämässä, mutta myös kansakuntana. Näin on myös oman kotikaupunkini Lahden osalta ollut. Vaikeina aikoina meitä on aina yhdistänyt ahkeruus, usko huomiseen ja yhdessä tekemisen henki- periksi antamattomuus.

Politiikassa on käynnissä aikakausi, jossa osoitellaan sormella ja syytellään muita. Tehdään politiikkaa, jossa löydetään ongelmia, mutta ei ratkaisuja. Samaan aikaan monet ihmiset kohtaavat elämässään henkilökohtaisia ja taloudellisia vaikeuksia. Silloin on helppo tarttua syyttelijöiden joukkoon. Tuntuu, kuin joku kuuntelisi ja välittäisi.
Se ei ole kovin suomalaista, eikä lahtelaista. Ei tämä maailma syyttelemällä parane!
Suomalaiset ja lahtelaiset ovat perinteisesti tekijäkansaa. Täällä tehdään eikä meinata. Syyttelijät tulkoot perässä. Aletaan siis tekoihin!
Näissä töissä ovat mukana kaikki. Yrittäjät, jotka luovat työpaikkoja. Työntekijät, jotka antavat jokapäiväisen työpanoksensa paremman arjen vuoksi. Poliitikot, jotka rakentavat pohjan tälle.
Luodaan elinvoimaa Suomeen, Päijät-Hämeeseen ja Lahteen ja annetaan apua niille, jotka ovat oikeasti avun tarpeessa. Ei siis anneta periksi! Vaan tehdään ja heti tänään!

Tarvitsemme nyt jos koskaan päättäjiä joilla on kykyä kohdata vaikeatkin asiat realistisesti ja rehellisesti, uskallusta vastuulliseen päätöksentekoon ja rohkeutta tehdä ratkaisuja joilla rakennetaan tulevaisuuden Lahtea, niin kuin ovat tehneet ne lahtelaiset, jotka kotikaupunkimme rakensivat.
Tarvitsemme nöyryyttä puolustaa heikompiosaisia ja niitä jotka tarvitsevat apua mutta myös ymmärtää, että kaiken perusta on yrittäminen, työnteko ja terve talous.
TULE MUKAAN! Liity tukijoukkoon ja postitusrinkiin!